Hirdetés

rackeve.lap.hu / Cégek, vállalkozások

Cégek, vállalkozások

Antoni Conto Kft

építészeti tervezés, látványtervezés, design

Táblásított bükk, tölgy és fenyő lépcső-, és bútorlapok

A ráckevei székhelyű vállalkozás egyedi társasjátékokat készít kicsiknek és nagyoknak!

10 % kedvezménnyel,több mint 10.000 termék.Robogó pl. Aprilia,Yamaha, Honda valamint Simson, Babetta, ETZ-MZ alkatrészek, felszerelések valamint kerékpár alkatrészek,felszerelések, kiegészítők rendkívül széles választékával várjuk kedves vevőinket.Termékeink között új kerékpárok is megtalálhatók gyermekek és felnőttek részére is.Készletünket folyamatosan bővítjük.

Cégünk fő tevékenységi köre készbeton gyártás, földnedves és mixerbeton, betonszivattyúzás, sóder, homok, termőföld és osztályozott kavics értékesítése és szállítása. Az általunk értékesített és szállított beton minőségére és mennyiségére garanciát vállalunk. Saját betonszállító járműveinkkel biztosítjuk a céges és magánmegrendelőinknek a szállítási feladatok pontos és igényes elvégzését.

Medence építés, felújítás, kiegészítő szolgáltatások, kerti és beltéri medence referenciák. 20 év tapasztalattal, korrekten és személyes kapcsolattartással elkészítjük álmai medencéjét. Ha Ön nem elégszik meg az agyonhirdetett, kész medence vásárlásával, hanem szeretne egyedi medencét kertjébe, illetve otthonába, akkor mi vagyunk a partnerei álmai medencéjének elkészítéséhez.

A hulladék újrahasznosítás egyik fő ágazatát, a műanyag újrahasznosítást mint fő tevékenységet alkalmazzuk. Cégünk kapcsolatban áll több nagy, illetve multi vállalattal, melyektől az összes hasznosítható műanyag hulladékot begyűjtjük, előkezeljük, majd alapanyagként értékesítjük. Vállaljuk minden hasznosítható műanyag hulladék elszállítását akár szerződéses formában is. Termékeink előállítását

Meghatározás:

Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a településsel és közvetlen környezetével foglalkozó, legjobb weboldalakat.

Az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a településsel és közvetlen környezetével foglalkozó, legjobb weboldalakat.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Cégek, vállalkozások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés